Veelgestelde Vragen

LUMISS staat bekend om zijn meest verfijnde styling tools van hoge kwaliteit en biedt een brede selectie van innovatieve producten die het haar beschermen en voeden terwijl ze gebruiksvriendelijk zijn. LUMISS biedt de juiste tools om elk gewenst Hollywood-kapsel te creëren. Naast constante verbetering van hun producten, biedt LUMISS registraties aan voor een levenslange garantie op al hun styling tools. Zoals het merk sterk gelooft in de waarde van hun producten en de culturele waarden die ze belichamen.

Een heel belangrijk onderdeel van een stijltang zijn de platen. LUMISS biedt styling tools van de meest verfijnde kwaliteit, daarom bestaan ​​de LUMISS stijltangen alleen uit keramische of titanium platen. Deze platen zorgen voor de juiste warmtegeleiding en beschermen het haar tegen de hoge temperaturen van de stijltang.


Het haar bevat van nature positieve ionen, dit zijn elektrische ladingen die ervoor zorgen dat de haarschubben open gaan. Dit resulteert in bruisend haar.
Zowel keramische als titanium platen van de stijltangen zijn uitgerust met negatieve ionentechnologie. De negatieve ionen technologie brengt de vochtbalans terug in het haar, waardoor de positieve ionen worden uitgeschakeld. Het zorgt ook voor een anti-bruiseffect. Door het haar te straightenen met een van onze stijltangen wordt het haar zacht en ontstaat er een natuurlijke glans.


De LUMISS stijltangen bestaan ​​uit 99,9% keramiek of titanium en 0,1% toermalijn. Toermalijn is een fijngemalen gesteente dat wordt vermengd met het keramiek of titanium in de platen, voor een nog gladder resultaat. Daarom zeggen we altijd dat het gemaakt is van 100% keramiek of 100% titanium.

Keramische platen zijn iets zachter, daarom zijn die stijltangen iets goedkoper dan de stijltangen met titanium platen. Mensen met fijn tot normaal haar kunnen met keramische platen al een heel mooi resultaat behalen.


Mensen met dik, grof tot pluizig haar kunnen beter kiezen voor een titanium stijltang. Titanium platen zijn wat steviger, wat betekent dat die stijltangen gemakkelijk in staat zijn om het haar glad te strijken. Omdat de titanium stijltangen geschikt zijn voor elk haartype, gebruiken professionals voornamelijk titanium stijltangen.