6 tips voor exclusieve krullen die lang blijven zitten! Ja het kan!

6 tips voor exclusieve krullen die lang blijven zitten! Ja het kan!

Als je de perfecte krullen maakt, dan wil je ook dat ze zo lang mogelijk en mooi blijven zitten! Hier vind je 6 goede tips om je krullen langer mooi te laten zitten!

 •  Zorg dat je haar gewassen/schoon is!
  Het is namelijk belangrijk dat je haar wat ‘stugger’ is. Hierdoor blijven de krullen beter zitten. Gebruik dus na het wassen ook zo min mogelijk conditioners of serums. Deze maken je haar namelijk glad en daardoor zullen de krullen sneller uitzakken.

 • Vind een goede krultang! 
  Tip: Gebruik onze exclusieve Lumiss Sublime Pro krultang om binnen 10 minuten prachtige krullen te realiseren. 

  Hieronder de bewezen resultaten van de Lumiss Sublime Pro:


Gun jezelf deze prachtige krullen, je haar is het waard. Geen last meer van bad hair days? Probeer dan onze exclusieve krultang uit: Lumiss Sublime Pro:


 

 • Gebruik een kleine pluk haar tijdens het krullen!
  Pak kleine plukjes om je haar te krullen. Door een kleine pluk haar te pakken, pakt de krul beter in je haar én blijft hij dus ook langer zitten.

 • Gebruik de juiste temperatuur!
  Meestal wordt gezegd: hoe hoger de temperatuur van je krultang, hoe beter de krullen blijven zitten. Dit hoeft niet voor iedereen zo te zijn! Experimenteer elke keer eens met een andere temperatuur. Voor de een kan het op 160 graden zorgen voor prachtige krullen, terwijl het voor de ander minstens 190 graden moet zijn. Houd ook rekening met de dikte van je haar. Als je wat dunner haar hebt, begin op een lage temperatuur! Je wilt je haar niet (onnodig) beschadigen. Heb je wat dikker haar? Probeer eerst altijd een lagere temperatuur. Werkt dit niet? Pak dan een iets hogere temperatuur. Het kan heel goed dat jou dikkere haar een hogere temperatuur nodig heeft om goed gekruld te kunnen worden.

 • Geen mousse in huis? Gebruik droogshampoo!
  Mousse kan je gebruiken op je natte haar om je haren net iets stugger te maken. Doordat je haar stugger is blijven de krullen langer, beter en mooier zitten. Maar ik kan me voorstellen dat je niet altijd mousse in huis hebt. Gebruik dan droogshampoo! Droogshampoo is (als je het mij vraagt) sowieso een live saver! Maar je kan het ook als mousse gebruiken om je haar stugger te maken. Grote kans dat je een droogshampoo wel in de kast hebt staan!

 • Gebruik een haarlak/spray!
  Hierdoor blijven de krullen langer zitten en heb je er dus lekker lang plezier van! De Fiberhold spray van LUMISS is een goede aanrader! Bij het gebruik van een haarlak/spray is het belangrijk waar én wanneer je de lak/spray spuit. Spray de lak/spray aan de onderkant van je krullen. Wanneer je dit namelijk aan de bovenkant van je krullen doet, worden je krullen ‘zwaarder’ en zakken ze dus ook eerder uit. En dat is wat je niet wilt! Wacht wel totdat je krullen helemaal afgekoeld zijn! Hierdoor pakt de lak/spray beter!

  Bekijk onze Instagram pagina voor meer inspiraties: @lumisshair

     

Geschreven door Indra's Blog: https://www.indrasblog.nl

Terug naar blog