5 Soorten Opzetstukken voor een Krultang

5 Soorten Opzetstukken voor een Krultang

Bij het stylen van ons haar voor een evenement of zelfs wanneer je gewoon je vrienden ontmoet, is het onze nummer 1 favoriet om het te krullen. En wie wil er nu geen perfect hanteerbare krullen?

Of je nu een grote of kleine krul wilt, je kunt het krijgen door verschillende opzetstukken te gebruiken. Net als onze Lumiss Sublime 5-in-1 Pro Curler die wordt geleverd met 5 gemakkelijk te bevestigen en los te maken opzetstukken.

Elk opzetstuk kan je een ander uiterlijk geven. Hun maten en vorm kunnen de textuur en het patroon van je krul veranderen, zodat je nooit zonder ideeën komt te zitten bij het stylen van je haar.


Hoewel deze 5 opzetstukken perfect zijn voor elk haartype en elke lengte, is opzetstuk 1 het beste voor kort haar, omdat het meer volume toevoegt waardoor je gezicht er kleiner uit kan zien, terwijl opzetstuk 5 het beste is voor lang haar om het gemakkelijk te stylen.

Tips bij het gebruik van een krultang:

Tip #1: Gebruik niet te veel warmte
Warmte van haarijzer kan je haar mogelijk beschadigen, dus het is belangrijk om tijdens het gebruik een bepaald temperatuurniveau aan te houden. Vermijd ook om het langer dan 10 seconden in je haar te houden.

Tip #2: Draag een handschoen
Draag altijd een handschoen bij het krullen van je haar om te voorkomen dat je je verbrandt bij het gebruik van een krultang. Je hoeft geen handschoen op beide handen te dragen, draag het in ieder geval op je hand die je haar vasthoudt.

Tip #3: Zorg ervoor dat je de juiste hoek maakt
Als je meer volume aan je haar wilt, moet je je krultang perpendiculair houden of recht houden voor minder volume.

Tip #4: Gebruik haarlak
De Lumiss fiberhold sea salt spray kan je krul langer laten duren en volume toevoegen. Het kan je haar ook laten glanzen.

Volg ons op Instagram op @lumisshair voor meer tips en ideeën voor haarstyling. Heb je een hairstyling-verhaal en wil je op onze social media-pagina's worden vermeld? Stuur ons een DM!

Terug naar blog